Collagen 2000 Da

Collagen er et naturligt forekommende protein, og dækker over de mest essentielle proteiner i kroppen og findes i hud, hår, negle, knogler, led, muskler, blodomløb mm. Collagen findes derfor i ca. 80% af kroppen funktioner, men fra vi er ca. 30 år, falder collagenniveauet årligt med 1-2 % resten af vores liv.


“Hydrolyseret” betyder, at proteinet er blevet spaltet, hvilket gør det lettere for kroppen at optage. Molekylevægten på collagen-peptiderne måles i Daltons Da, og CorpoNordics collagen har en meget lav molekylstørrelse med værdien 2000 Da.


Det naturlige indtag af collagen gennem kosten er gennem tiderne blevet mindre, i takt med at vi i norden blandt andet spiser mere og mere muskelkød, der er uden hud og ben. Og hvilken betydning har det så?


Collagen eksisterer naturligt alle steder i din krop. Det opbygger og vedligeholder brusken i dine led. Det holder huden stram og elastisk. Det giver knoglerne styrke og collagen har også stor betydning for opheling af sår og knoglebrud. 


Men hvis du sætter fokus på at passe på kroppens egen collagen ved at tilføre mere af de vigtige byggesten igennem collagentilskud har du bedre chancer for herigennem at bidrage til at bevare en funktionsdygtig krop med en fastere og mere fugtmættet hud.


🌱Whats not to like?🌱


Tag gerne tilskud af C-vitamin sammen med collagen, da C-vitamin bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, knogler, brusk.


KOSTTILSKUD: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Ved graviditet, amning eller brug af receptpligtige lægemidler bør egen læge konsulteres først. Opbevares uden for børns rækkevidde.